Brigáda na tábořišti U Zabitého 19. 6. 2021

členové 15+, KPS, rodiče

Táborový čas se rychle blíží a abychom připravili naše střediskové tábořiště na letní tábory je nutná společná brigáda, která bude tentokrát zaměřená na sekání a hrabání trávy na tábořišti a stavbu stanových podsad.

Prosíme o pomoc všechny členy střediska, rodiče našich členů, ale i členy KPS a další příznivce skautingu. Za veškerou brigádnickou pomoc předem děkujeme.

Základní informace

Kdy: 19. 6. 2021, začátek v sobotu v 8:00, ukončení v odpoledních hodinách

Kde: táboriště U Zabitého, poloha na mapy.cz, trasa z Kyjova

Doprava: vlastními auty – napište se do dokumentu, pokud potřebujete zajistit odvoz nebo pokud nabízíte volné místo ve svém autě. Řidičům nabízíme proplacení cestovních nákladů.

Občerstvení: budeme se snažit zajistit jídlo a pití

S sebou: pracovní oblečení, pokud možno vlastní nářadí (bubnová sekačka, křovinořez, hrábě,..), počítejte prosím s tím, že na tábořišti není elektřina a zdroj pitné vody. Jedná se o louku u lesa a potůčku s jednoduchým zázemím 🙂

Epidemiologické opatření: vzhledem k tomu, že na všech akcích Junáka – českého skauta platí pravidla skautské činnosti, přijeďte jenom pokud jste zdraví a pokud jste schopni vedoucímu akce doložit bezinfekčnost dle opatření Ministerstva zdravotnictví (certifikát o prodělané nemoci COVID-19, očkování alespoň 22 dní po 1. dávce, negativní PCR test z testovacího místa, negativní POC/antigenní test z testovacího místa, školy či zaměstnání nebo negativní antigenní test provedený na místě před vedoucím akce). Vyplňte taktéž formulář pro Evidenci účasti na skautské akci pro potřeby případného epidemiologického šetření.

Informace: za brigádu zodpovídá a veškeré dotazy zodpoví Aleš Brhel – Alan (správce tábořiště) – mobil 776 552 786, e-mail brigady@skautkyjov.cz

Přihlášení

Pokud chcete pomoci, prosíme, abyste svou účast nahlásili na e-mail brigady@skautkyjov.cz nebo přímo napsali do dokumentu. Prosíme, nahlašujte se do čtvrtka 17. 6. 2020, abychom zvládli připravit materiál a občerstvení. Vyplňte taktéž formulář pro Evidenci účasti na skautské akci pro potřeby případného epidemiologického šetření.

Co budeme dělat?

  • sekát trávu bubnovou sekačkou nebo křovinořezem
  • hrabat posekanou trávu a odvážet do lesa
  • stavět dřevěné podsady

Speciální prosba

  • pokud máš blízko ke kuchyni a zajištění zázemí pro ostatní, můžeš pomoci s nákupem a přípravou občerstvení. Náklady samozřejmě proplatíme 🙂

Termíny dalších brigád

Další brigády budou opět věnovány našemu střediskovému tábořišti, tak abychom mohli zajistit bezproblémový provoz letošních letních táborů. Prosím, abyste si zarezervovaly tyto termíny. Bližší informace zveřejníme před každou brigádou.

  • 1. – 3. 7. 2021 stavění tábora U Zabitého
  • 28. – 29. 8. 2021 bourání tábora U Zabitého

Předem děkujeme všem, kteří se zapojí jakoukoliv pomocí pro zdárný průběh všech brigád.