Střediskový sněm a posezení s bratrem Jestřábem 2. 9. 2023

Milé sestry a bratři,

řádný střediskový sněm se uskuteční v sobotu 2. září 2023 od 8:00 v Kulturním domě v Želeticích.

Sněm je nejvyšší orgán ve středisku. Na sněmu zrekapitulujeme uplynulé období, budeme diskutovat o budoucnosti našeho střediska a zvolíme nové vedení našeho střediska, revizní komisi a delegáty na okresní, krajský a Valný sněm Junáka. Hlasovací právo na sněmu mají delegáti, ale můžete se jej zúčastnit i jako hosté, pokud máte zájem o dění a budoucnost našeho střediska.

Po ukončení sněmu bude navazovat ve 12:00 přátelské posezení u příležitosti životního jubilea br. Jestřába, na které jste zváni, i když nebudete mít zájem o předchozí účast na střediskovém sněmu. Součástí bude i společný oběd, neformální posezení s občerstvením a zájemci mohou v 15:00 shlédnout filmový dokument Já su skaut, který byl natočený u příležitosti výročí 100 let skautingu v Kyjově v roce 2019.

Prosíme o zapojení do organizace akce a přípravy občerstvení. Kdo není delegát, může se zapojit do servistýmu na místě.

Pokud máš zájem o účast, prosíme o vyplnění formuláře na www.skautkyjov.cz/snem2023 do 20. srpna 2023.

Budeme rádi, když odpovíš i na otázky týkající se budoucnosti našeho střediska. Zajímají nás všechny názory na činnost a fungování našeho střediska a těšíme se na nové spolupracovníky, kteří by mohli v nadcházejícím období 2023–2026 pomoci.